Cum Bagi Arme Pe Server De Metin2Free Full Movie English Videos DETAILS

Vidoe Title :
Cum Bagi Arme Pe Server De Metin2

Video Description :
megaupload. BIJDIAF3.

Bagi Arme Pe Server De Metin2

Metin2 private servers, Metin2 private servers list ranked by votes and reviews. add your private server free to get more players.. Bine ati venit: sa faci server privat de metin2!, Stefan alexandru asa ma cheama si pe mine:)) deci daca vrei sa facii server privat cel mai bine intrii pe www.4metin.net sau intrii direct pe:. Metin2tut | totul in materie de metin2, Totul in materie de metin2 salutare, de curând am vazut ca toti se plang ca sau plictisit de toate serverele pvp,pvm,pvq si toate cele..

Servere private metin2: metin2 adventure, Cel mai tare server privat de metin2, comenzi gm, sa fac npc, sa fac server de metin2, ghiduri metin2, metin2 sa, metin2 sa fac server.

Secrete metin2: comenzi gm, ga, sgm, sga, Salutare tuturor , vad ca va cam bate limba romana in cap ( exceptii ) mai ales pe tipul care a zis : " aha nici unu de aici din coduri nu e bun pe. Metin2 - wikipedia, Metin 2 este un mmorpg gratuit dezvoltat de către ymir entertainment . jucătorii trebuie să înainteze în niveluri obținând cât mai multă experiență, prin.

Bine ati venit, Deschizi vmc (dai dublu click pe el, nu il mai deschizi cu notepad) si dai la consola neagra x, turn off, te duci sus la o consola mai micutza si dai setting, mai jos.

Conturi metin2.de si parole metin2.de. p.word, conturi, Cont: mamamama: parola metin2.de: nananana**** server si comentarii: daca apasati butonul verde va apar cele 4 litere lipsa. Ghiduri pentru metin2: ghid grota exilului (v3, v4), Eu am avut saman de 80 pe metin2 ro, dupa ce m-am plictisit de ro si am dat contul am trecut pe servere private. e foarte mult de munca de munca si pe.

pot sa fac bani la metin2 ro ce sa fac - toti pentru unu, 1. comertul intrati pe un cmai aglomerat(de obicei ch1 e cel mai aglomerat) si va uitati la preturile puse de playeri la diverse iteme. leparati pe cele mai.

References:

Views : 24156
Video Ratings :
Video Duration :